Zorunlu Yaz Stajı hk.

26 Aralık 2018 Çarşamba

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Döneminde Zorunlu Stajını Yapacak Olan 1. Sınıf Öğrencilerinin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Web Sayfası/Öğrenci İşleri/Formlar/Zorunlu Yaz Stajı Başvuru Formu adresinden gerekli olan Başvuru Formu 2 (iki), Web Sayfası/Öğrenci İşleri/İş Yeri Staj Sözleşmesini 3 (üç) nüsha çıkartılarak ilgili kişilere imzalattırıldıktan sonra hastaneye gidilecektir. Zorunlu Yaz Stajı 08.07.2019-26.08.2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Zorunlu yaz stajını yapacak olan öğrenciler staj döneminde problem yaşanmaması için 01 Nisan-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerekli olan SGK Hizmet Dökümü (çalışanlar için) veya SGK Durum Belgesini (ilgilinin sigorta durumu) Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine teslim edilmesi zorunludur.