Trabzon Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Meslek Yüksekokulumuza Düzenlemiş Oldukları Gezi.

16 Ocak 2018 Salı

Trabzon Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Okul Müdürleri Mehmet HACIOSMANOĞLU ile birlikte Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuza teknik gezi düzenledi. Öncelikle Yüksekokul Müdürümüz Sayın Yrd. Doç. Dr. Bahar KEFELİ ÇOL, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hilal PEKMEZCİ PURUT ile Öğr. Gör. Barış TÜRKER eşliğinde Yüksekokulumuzun derslikleri, amfileri, bilgisayar ve mesleki beceri laboratuvarları gezdirilen öğrencilere Yüksek Okul Müdürümüz tarafından üniversitemiz ve okulumuzu tanıtan görsel ve video içerikli sunum yapıldı. Ardından Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış TÜRKER üniversite adayı öğrencilere örnek bir ders anlatımında bulundu. Daha sonra yine Yüksekokul Müdürümüz öncülüğünde öğlen yemeklerini üniversite yemekhanesinde yiyen öğrencilere üniversite kampüsü ve diğer birimlerde gösterildi.