Oryantasyon Eğitimi

29 Eylül 2019 Pazar

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun 2019-2020 Akademik Yılı Eğitim Öğretim Dönemi oryantasyon eğitimi ve açılış töreni okul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahar KEFELİ ÇOL, Üniversitemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görevli Psikolog Şükrü GÜL, tüm akademik personelimiz, idari personelimiz ve birinci sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Çağdaş bilim ve teknoloji, kanıta dayalı yaklaşım ve yöntemlerle öğrenci yetiştiren Meslek Yüksekokulumuzun yeni dönem başlangıcının mutluluğunu paylaşmak üzere düzenlemiş olduğu oryantasyon eğitimi ve açılış töreni, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, üniversitemizin tanıtım videosu ve okul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Bahar KEFELİ ÇOL’un konuşmasıyla devam etmiştir. Törenimize katılım sağlayan Sayın GÜL öğrencileri sosyal faaliyetler, burs ve yemekhane gibi birçok konuda bilgilendirmiştir. Akademik ve idari personelimizin kendilerini öğrencilere tanıtmasıyla birlikte verimli ve etkin geçen oryantasyon eğitimi ve açılış törenimiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun tanıtım videosu ile tamamlanmıştır.