Açılış ve Kariyer Günü

27 Nisan 2017 Perşembe

Rize Gülbahar Hatun ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanının açılması münasebetiyle düzenlenen Açılış ve Kariyer Günü adlı programa Okul Müdürümüz Sayın Yrd. Doç. Dr. Bahar KEFELİ ÇOL, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Hilal PEKMEZCİ PURUT ile birlikte katılmıştır.Programda konuşma yapan Sayın KEFELİ ÇOL Dünyada ve Türkiye’de ki yaşlılık durumu ve oranlarına değindikten sonra yaşlı bakım teknikerlerinin gelecek için çok önemli bir yere sahip olan bir meslek grubu olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca üniversitemizde yaşlı bakımı bölümü okuyan öğrencilerimizin mezun olduklarında istihdam alanlarından, akademik gelişimlerinden bahsederek konuşmasını:
“Unutmayın ki yaşayan her insan doğanın normal süreci olan yaşlılığı yaşayacak, hayatının bir döneminde siz yaşlı bakım teknikerlerine kaliteli bir yaşam için ihtiyaç duyacaktır. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesi olarak sizleri yaşlı bireylere kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunabilmeniz için Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Yaşlı Bakımı Programında kaliteli bir eğitim almaya davet ediyoruz” sözleriyle bitirmiştir.