5. Mezuniyet Coşkusu

19 Haziran 2017 Pazartesi

Okulumuz 5. mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşamaktadır. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Programımız, Rektör Yardımcımız Ali BİLGİN, Müdürümüz Bahar KEFELİ ÇOL, Akademik ve İdari Personelimiz, öğrencilerimiz ve ailelerinin yoğun katılımlarıyla Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programda protokol konuşmalarının ardından, Dönem I, II ve III.’süne plaketleri verildi. Ayrıca bu yıl mezun olan 109 öğrenciye diplomaları taktim edildi. Diploma töreninin ardından yemin törenini yapan öğrencilerimiz büyük bir coşku ile keplerini atarak mezuniyetlerini arkadaşları ve aileleri ile kutladılar. Öğrencilerin öğretim elemanlarıyla hatıra fotoğrafı çekimiyle program sona erdi.