2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

08 Haziran 2018 Cuma

Meslek Yüksekokulumuz 6. Mezuniyet töreni Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN katılımı ile kutlandı. 283 öğrencinin mezun olduğu törene Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İstiklal YAŞAR VURAL, Prof. Dr. Ali BİLGİN, üniversitemizin bir çok akademik ve idari personeli ile birlikte mezun öğrencilerin aileleri de katıldı. Törende Meslek Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Bahar KEFELİ ÇOL ve Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN konuşma yaptı. Dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim eden Sayın Rektör dereceye giren öğrencilerin ailelerini de sahneye davet ederek, öğrencileri başarılarında çok büyük emeği olan ailelerin de bu heyecanı birlikte yaşamalarına vesile oldu. Ayrıca öğrencilere  üniversiteden sonraki yaşamlarında başarılar diledi.