"Multidisipliner Ekipte ATT"

23 Mayıs 2018 Çarşamba

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile Yüksekokul konferans salonunda 17.05.2018 Perşembe günü saat:13.30’da “Multidisipliner Ekipte ATT” konulu konferans düzenlenmiştir. Konferansta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin İlk ve Acil Yardım programına yönelik, öğrencilerin farkındalığının arttırılması amaçlandı. Konferansta Meslek Yüksekokulumuz müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar KEFELİ ÇOL açılış konuşması yaptı. Konferansa Acil Tıp Anabilim Dalı Öğreti Üyesi Doç. Dr. Özlem BİLİR ve Okulumuz Öğr. Gör. Yağmur AKBAL konuşmacı olarak katıldı. İnteraktif bir şekilde sürdürülen konferansta İlk ve Acil Yardım programı öğrencileri acil müdahale gereken bir hastaya acil müdahaleyi, rol-play şeklinde sundular. Konferans Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar KEFELİ ÇOL’un konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etmesi ile son buldu.